Keno

Kenon pelaaminen

Tämän ilmaisen kenon pelaaminen on helppoa: valitse panos, valitse haluamasi numerot ja käynnistä peli.

Panos valitaan oikean alakulman ylös ja alas -nuolilla. Käytössäsi on 5000 euroa, joten ihan heti rahat eivät lopu kesken.

Valitse haluamasi numerot ruudukosta klikkaamalla niitä. Voit valita 2-10 numeroa.

Kun olet valinnut numerot, klikkaa aloita. Kenokone arpoo nyt 20 numeroa.

Se, voitatko ja miten paljon voitat, riippuu kenossa kahdesta asiasta: miten monta kenonumeroa valitsit ja miten monta arvottua numeroa osui valitsemiisi numeroihin.

Jos valitsit paljon numeroita, tarvitset enemmän osumia voittaaksesi, mutta voitot ovat suurempia. Jos valitsit vain vähän numeroita, jo yksi osuma riittää voittoon, mutta suurin voitto ei ole kovin suuri.

Bonus

Ruudukosta pomppaa välillä jokeri-merkkejä. Löydetyt jokerit jäävät kenopelin muistiin, kerättyjen jokerien määrän näet pelin vasemmassa yläkulmassa.

Kun löydät viidennen jokerin, pääset ilmaiselle bonus-kierrokselle. Bonuskierroksella kaikki voitot (jättipottia) lukuun ottamatta maksetaan kaksinkertaisina.

Ilmaisen bonus-kierroksen panos on sama, kuin mikä oli pienin panoksesi niillä kierroksilla, joiden aikana keräsit tarvitut viisi jokeri-merkkiä.

Jättipotti

Tämän kenon oikean rahan versiossa on kasvava jättipotti. Tähän jackpot-voittoon menee osa kaikista peliin syötetyistä rahoista.

Jackpotin voittaa, jos arvotut numerot muodostavat kenoruudukkoon J-kirjaimen (10 numeroa).

Nettikenot

Erilaisista nettikenoista löytyy lisää Kenopelit.com -sivustolta.

Suomen virallista, Veikkuaksen kenoa voi pelata netissä osoitteessa www.veikkaus.fi.