Caribbean Poker -peli

Ilmainen Caribbean Poker - ohjeet

Caribbean Poker on casinopeli, jossa et pelaa pokeria muita pelaajia, vaan jakajaa vastaan. Peli on tavallista pokeria paljon yksinkertaisempi, eikä sisällä esimerkiksi bluffaamista tai muuta vastaavaa toimintaa. Jos kaipaat sellaista, kokeile Texas Holdem -pokeria.

Aloita peli asettamalla haluamasi panos peliin. Panos valitaan naksuttelemalla peliin haluttu määrä pelimerkkejä peliruudun alareunassa olevasta pelimerkkitarjonnasta.

Kun panos on asetettu, sinulle jaetaan viisi korttia. Myös jakaja saa viisi korttia, joista hän kääntää yhden kortin esille.

Voit nyt päättää, haluatko korottaa vai luovuttaa. Jos luovutat, häviät panoksesi ja jako päättyy tähän.

Jos korotat, laitat peliin lisää rahaa kaksi kertaa alkupanoksesi verran. Korotus on iso, joten alkupanoksen koko kannattaa valita huolella!

Jos jatkoit, jakaja kääntää korttinsa ympäri ja jokin seuraavista asioista tapahtuu:

Jakaja ei päässyt läpi: Jos jakajalla ei ole vähintään ässähaita kurkon kanssa, sinä voitat korteistasi huolimatta. Voitto on alkupanoksen suuruinen.

Jakaja pääsi läpi ja tällä on parempi pokerikäsi: häviät rahasi.

Jakaja pääsi läpi ja sinulla on parempi pokerikäsi: Voitat PAYOUT CHART -taulukon mukaisesti. Esimerkiksi värillä (Flush) voitat 5:1 rahoillesi.

Sivuveto

Voit asettaa peliin myös sivuvedon laittamalla panoksen bet-ruutuun. Sivuveto voittaa, jos saat suoraan käteesi jonkin peliruudun PROGRESSIVE-kohdassa kerrotuista käsistä.